Žereme jak hovada

25. srpna 2017 v 13:06 | Tinushe |  Češi-burani: hnusná žrádla
Jsou dvě skupiny ohledně posměšků vůči "vaření" : Gastropeklo a Dnes uvařili a za stálého míchání vylili do hajzlu.

V GP se tak nějak stalo tradicí, že se kdejakej hnus začal chválit a všem by chutnal.
V druhé se haní vše se vzájemnou povzbuzovačkou kdo napíše víc drsnej koment / sežene horší fotku.

Pomlouvají se tam věci především vařilkovské a bydlenní pokusy. Těch blafů je totiž všude dost a dost.
Nedávno jsem našla krásnej průkaznej důkaz o tom, jaká prasata jsme.

Nahrál se tam hnusnej hambáč o asi miliardě kalorií a většina lidí by se z něj posrala.








Anebo tady - smažená mozarella, no a? Co je na ní špatnýho?
Že je pokydaná tunou sraček a osmažená? no a ?!!!!!!!


Co je smažený, je prostě good, protože se to dělá i v zahraničí... na to my burani slyšíme.
Pak se tam ale objevila věc s téměř stejně odpadním složením, jenže byla ČESKÉHO PŮVODU a to dnes není trendy, a tak jsme to co? ...roznesli na kopytech, protože najednou jsou hranolky a rozteklý sejry hnus.
Pak se ale objeví párky a Česko plesá: vždyť párky jsou mňam !!!



....TAK TO PAK JO.
Na to se nedá ani nic říct.
Leda to, že se nedivím, že obezita a zdr. potíže u nás závratně stoupají.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Hrobárka Hrobárka | Web | 25. srpna 2017 v 13:16 | Reagovat

Ani prasatá by tak dobrovoľne nežrali. ;-)

2 nezenska-svine nezenska-svine | Web | 25. srpna 2017 v 13:20 | Reagovat

No to teda !

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama